Utleie - Snøhetta Sikkerhet

Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal
+(47) 466 63 994
post@snohettasikkerhet.no
Gå til innhold

Utleie

Tjenester
Utleie

Snøhetta Sikkerhet AS ønsker å være en totalleverandør av tjenester, slik at du som kunde skal slippe og forholde deg til flere ulike leverandører og heller fokusere på det som er viktig for bedriften.

Vi tilbyr derfor utleie av forskjellige produkter som kan være nødvendig for å sikre god sikkerhet for gjester, artister og ansatte på arrangement, konserter, uteliv og under andre type tilrettelegging for å sikre effektivt og sikkert arbeide.

Snøhetta Sikkerhet kan gjennom en samarbeidspartner tilby Sikringsgjerder for områdesikring. Gjerdene er 2m høye og sikrer uvedkommende inn på plassen.

Gjerdene brukes typisk til å sikre et spesifikt område for at utenforstående ikke skal ta seg inn på kundens område annet enn der kunden selv ønsker. Med låse-system og tunge PVC føtter, sikrer dette at gjerdene ikke kan tas fra hverandre eller falle ned som følge av vær og vind eller forsøk på å ta seg igjennom dem.

Kontakt oss for tilgjengelighet, frakt- og leiepriser.

Snøhetta vil også på sikt kunne tilby utleie av Scenebarrikader, slusesystem for publikumsentre mm.
Er det noe spesielt du trenger, kontakt oss så vil vi kunne videreformidle dette med våre samarbeidspartnere og sikre en god løsning, slik at du slipper å tenke på det.
Adresse
Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal

Telefon
+(47) 466 63 994

E-post
post@snohettasikkerhet.no

Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal -  +(47) 466 63 994 - post@snohettasikkerhet.no
Tilbake til innholdet