Om oss - Snøhetta Sikkerhet

Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal
+(47) 466 63 994
post@snohettasikkerhet.no
Gå til innhold

Om oss

Startet i 2017

Snøhetta Sikkerhet ble startet i 2017 av ansatte som et utspring etter konkursen til Vaktformidling.no AS. Vi teller i dag over 20 hel- og deltidsansatte pluss ledelse med bred erfaring innen faget.
Blant våre ansatte og Instruktører finner vi folk med mange års erfaring fra Politietaten, Brannetaten og den private sikkerhetsbransjen. Våre medarbeidere har sikret lokalsamfunnet i tiår, og vi er fortsatt opptatt av å kunne tilby profesjonelle sikkerhetsløsninger til lokalsamfunnet i mange år fremover.
Godkjent vaktselskap

Snøhetta Sikkerhet er et offentlig godkjent vaktselskap etter den nye vaktloven fra 01.01.2018. Vår primæroppgave er mobilt vakthold i Oppdal til næringskunder, samt alarmbehandling fra private og næringsalarmer.
Vi har i tillegg en ordensvaktavdeling der vi med erfarne, godkjente ordensvakter tilbyr våre tjenester opp mot uteliv, arrangement og hotell over hele midt-Norge.
Kursede instruktører

Snøhetta Sikkerhet har flere kursede og dermed godkjente Instruktører etter den nye Vaktloven som trådte i kraft fra 01.01.2018. Vi er godkjent av POD for å drive kurs etter denne lovgivningen i hele landet, og tilbyr dermed Vekterkurs, Ordensvaktkurs samt brannvernskurs, rans og konflikthåndteringskurs både for private og bedrifter.
Våre godkjente kursinstruktører har bakgrunn fra Politi- og Lensmannsetaten, Brannetaten og det private sikkerhetsmarkedet. Vi stiller da sterkt med bred erfaring over aktuelle tema en Vekter vil komme borti i sitt daglige virke og de forskjellige instruktører vil bruke mye av sin erfaring innenfor sine felt til å gjøre kursene både mer interessante men også mere lærerik for deltakerne.
Adresse
Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal

Telefon
+(47) 466 63 994

E-post
post@snohettasikkerhet.no

Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal -  +(47) 466 63 994 - post@snohettasikkerhet.no
Tilbake til innholdet