Alarm - Snøhetta Sikkerhet

Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal
+(47) 466 63 994
post@snohettasikkerhet.no
Gå til innhold

Alarm

Bolig og næringsalarm med eller uten vekterutrykning:

Snøhetta Sikkerhet driver ikke kun med områdesikring, ordensvakthold og vektertjenester til næringsmarkedet.
Vi er også godkjent for behandling av Alarm-mottak fra private hus og hytter med boligalarm, både innbrudd, brann og heisalarm.
Som privatkunde hos oss kan du velge mellom alarmoverføring av din boligalarm til oss med fri vekterutrykning, eller du kan velge en litt lavere månedssum med avtalt fast lav pris på utrykning dersom alarmen skulle gå. Vi går alltid igjennom behovet deres for å sikre rett type abonnement, og vi ringer alltid kontaktpersoner før utrykning med mindre annet er godkjent.
Med alarmen din oppkoblet mot Snøhetta Sikkerhet kan du med trygghet dra hvor som helst, når som helst og være sikker på at boligen din er trygg for uvedkommende. Ønsker du en enda bedre oppkobling, kan Snøhetta Sikkerhet tilby alarmmottak gjennom FG-Godkjent alarmstasjon.

Fordelen med å bruke en FG stasjon for alarmmottak er at du som kunde alltid er sikker på at alarm-meldingene dine kommer frem og blir sett. Her eliminerer vi faren for at alarm-mottaker ikke er i et område med dekning eller har problemer med mottak som følger av nettleverandørsvikt.

Med tilknytning til FG-stasjon vil du også kunne få en reduksjon i boligforsikringen din! Alarmstasjonen «pinger» også linjen opp mot alarmen din flere ganger i døgnet, for å kontrollere at den har forbindelse til alarmpanelet.
Dersom forbindelsen kuttes, vil alarmstasjonen umiddelbart få opp varsel på dette og kunne kontakte oss som da vil rykke ut eller ringe til husstanden. Dette sikrer at problemet raskt blir løst!
Dette tilbys også for bedriftskunder

Her har vi ett abonnement med fast lav månedspris, samt en fast lav pris pr. utrykning. Du kan også velge om du vil tilkobles Snøhetta Sikkerhet direkte eller om du vil ha alarmsignalene gjennom en FG-Alarmstasjon.

Vi anbefaler at alle signal går gjennom FG-Alarmstasjon, noe som er tryggere, sikrere og mer fordelaktig for kunden da Alarmstasjonen overvåker tilkoblingen til hver alarm og sikrer at disse alltid er operative. Ved å kunne formidle avvik raskt og sikkert, vil kunden kunne løse problemet fortløpende uten lengre driftstans.
Snøhetta Sikkerhet tar imot alarmsignal fra alle typer alarmer uansett merke. I tillegg fører vi egne alarmer og vil kunne gi skreddersydde pakkepriser på alarm-montering tilpasset hver enkelt kunde og behov.

Kontakt oss for priser på alarmoverføring, alarmpakker og pakkepriser på alarm-montering med tilkobling til oss.
Vi sikrer deg gode løsninger, til faste lave priser samt rask utrykning og tilbakemelding.
Adresse
Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal

Telefon
+(47) 466 63 994

E-post
post@snohettasikkerhet.no

Industrivegen S. 5 - 7340 Oppdal -  +(47) 466 63 994 - post@snohettasikkerhet.no
Tilbake til innholdet